VERKOOP & REPARATIE

Je eigen instrument…. dat is een prachtige investering!

Want oefening maakt de meester, het is zeer aan te bevelen om de informatie en ritmes die je in de les leert thuis nog eens te herhalen, door te repeteren ontdek je je instrument en leer je veel sneller hoe je jouw prachtige instrument op de juiste manier moet bespelen.

Als het in je huiskamer staat zul je er met veel plezier naar kijken want deze instrumenten zijn niet alleen prachtig om te horen maar zeker ook om te zien! Het zijn echte sierraden in je huis.

Bij EDjembe kun je diverse djembe’s kopen, allen van goede kwaliteit, met mooie vellen van Afrikaanse geit die ook goed aangespannen zijn. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor geluid, je kunt zelf aangeven waar je voorkeur naar uit gaat, wij maken of zoeken het juiste geluid voor je zodat je met plezier naar je trommel kunt luisteren.

Ook maken wij N’Goni’s, deze prachtige Afrikaanse snaarinstrumenten kunnen helemaal naar jouw wens ontworpen worden zodat het echt bij je persoonlijkheid past, in een gesprek met je gaan we ontdekken waar je van houdt en welke vorm, kleur en decoratie je graag wilt.

Soms is een trommel toe aan reparatie: het vel is beschadigd of gescheurd. Na verloop van tijd moet het vel weer opnieuw aangespannen worden omdat de klank wegzakt. Er is een barst in het hout ontstaan enz. enz. Je kunt je instrument brengen en het wordt nauwkeurig en vakkundig voor je hersteld!

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.