WORKSHOPS

Workshops zijn erg leuk en uitermate geschikt om op gezamenlijke bijeenkomsten te organiseren. Het is een geweldige manier om kennis te maken met een populair instrument waar de meeste mensen weleens van hebben gehoord maar nooit zelf in handen hebben gehad: de Afrikaanse djembé. Dit instrument betovert mensen, kleine kinderen bespelen het zonder dat je hoeft uit te leggen hoe dit werkt, zet het instrument voor ze neer en van nature weten ze wat ze moeten doen om hier muziek op te maken.

Volwassenen vinden het heerlijk om in deze swingende ritmes meegenomen te worden door ervaren muzikanten die weten hoe ze een groep mensen in het ritme kunnen krijgen en met zijn allen tot een onverwacht spetterend muzikaal resultaat te brengen! Percussie zit bij de meeste mensen in de handen, het is eeuwenlang gebruikt om te communiceren met elkaar. In deze snelle digitale wereld waarin we nu leven is het zo heerlijk om te ervaren hoe je eenvoudig met je blote handen muziek kunt halen uit dit prachtige instrument, het zal menigeen verbazen hoeveel ontspanning en voldoening dit geeft!

De djembé workshops zijn geschikt voor iedereen, met de kleinste kinderen zullen we het op een speelse manier serveren, gecombineerd met leuke traditionele kinderliedjes uit Afrika!

Met passie creëren en verzorgen wij uw workshop!

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

f_workshops_3
f_workshops_2
f_workshops_1